Joulutorit Euroopassa

Löydä täydellinen lomamajoitus jouluostosmatkalla Euroopan parhailla joulutoreilla

Joulun alla kadut ja kaupat täyttyvät ostoksia tekevistä ihmisistä ja tutut ostoskeskukset voivat muuttua painajaismaisiksi paikoiksi eikä joulutunnelmasta ole tietoakaan.Älä anna tämän vuoden jouluostosten latistaa joulumieltä. Euroopan joulutunnelmaa hehkuvat joulutorit tekevät jouluostoksilla olosta nautinnollisen kokemuksen. Valikoimissa on ihastuttavia taidekäsitöitä, pikkuesineitä, koristeita, taidetta, leluja, vaatteita ja paljon muuta. Katsottavaa löytyy niin paljon, että välissä maistuu lasillinen kuumaa glögiä. Jouluostokset hoituvat siinä sivussa tunnelmasta nautiskellen.

Matka Euroopan joulutoreille ei ole pelkästään oiva keino sukeltaa aitoon joulutunnelmaan vaan tarjoaa myös hienon mahdollisuuden nähdä Euroopan kaupungit kauneimmillaan. Joulun valot ja koristeet välkkyvät ja taustalla soi perinteinen joulumusiikki - Euroopan pääkaupungit ovat todella näkemisen arvoisia jouluasussaan. Ja mikä parasta, matka Euroopan joulutoreille sijoittuu muun matkailusesongin ulkopuolelle, näin edullisen majoituksen löytäminen helpottuu ja lahjakassa saa tervetulleen lisän, jonka voi taas kuluttaa kaupungin joulutorilla.

.


Viisi suosittua joulutoria Euroopassa

Joulutori PrahassaJoulutori Prahassa
Tsekin tasavallan vanhan pääkaupungin pääaukiolta löytyy Prahan tunnettu joulutori. Iltapäivällä kun päivä alkaa hämärtyä kaupunki täyttyy kynttilöiden pehmeästä kajosta, perinteisestä tsekkiläisestä musiikista ja herkullista ruuantuoksuista. 

Tutustu lomamajoituksiin Prahassa


Joulutori Bruggessä BelgiassaJoulutori Bruggessä Belgiassa
Matka Bruggen joulutorille nostattaa joulutunnelmaa sataprosenttisesti. Joulutorilla kiertelyn jälkeen kannattaa suunnata luistelemaan läheiselle luistinradalle tai tutustua pittoreskiin Bruggen kaupunkiin ja sen kauniiseen arkkitehtuuriin.

Tutustu loma-asuntoihin Bruggessä

Salzburgin joulutoriSalzburgin joulutori
Joulutori Salzburgissa on ihastuttava paikka. Vuodenaikaan kuuluu usein myös lumi, joka saa Mozartin syntymäkaupungin kauniin arkkitehtuurin hehkumaan. Torikojuissa myytäviä taidekäsitöitä, koruja ja puisia leluja on ihan pakko ostaa!

Tutustu loma-asuntoihin Salzburgissa Itävallassa

Berliini joulutoritBerliini joulutorit
Joulutorit Saksassa ovat ehkä kaikkein kuuluisimpia. Berliinissä järjestetään kymmeniä joulutoreja, joten on paras varata muutama päivä aikaa, jos haluaa tutustua Berliinin joulutoreihin.

Tutustu loma-asuntoihin Berliinissä

Wienin joulutoriWienin joulutori
Wienin joulutori on täynnä perinteistä joulutunnelmaa, johon kuuluvat paahdetut kastanjat ja höyryävä glögi. Kaupungin puistoissa puut loistavat jouluasussaan ja ihmiset nauttivat kirpeistä talvi-illoista. 

Tutustu lomamajoituksiin Wienissä

 

Matka joulutorille tarjoaa tilaisuuden tutustua Euroopan kaupunkeihin ja sukeltaa niiden joulutunnelmaan, ihailla näyttäviä joulukoristeita ja samalla tehdä lahjalöytöjä perheelle ja ystäville. Joulutorien kojuissa myydään muun muassa käsintehtyjä puutuotteita, tyylikkäitä koruja ja paikallisia herkkuja.
Voit vuokrata yksityisen loma-asunnon ja viettää kiireetöntä kaupunkilomaa omaan tahtiin ilman ryhmämatkan aikatauluja. Voit tehdä oman päiväsuunnitelman tai vaellella katuja ja tehdä yllätyksellisiä löytöjä. Omatoiminen matka Euroopan joulutoreille antaa vapauden tutustua juuri niihin toreihin ja niin kauan kuin itse haluat

Lisää lomaideoita