Yksityisen lomakodin vuokraamisen edut hotellissa asumisen sijasta

Säästä rahaa, nauti enemmän

Yksityiset vuokrattavat loma-asunnot tarjoavat erinomaista vastinetta rahalle, ja ovat yksi edullisimmista vaihtoehdoista lomallesi. Vuokraamalla yksityisen loma-asunnon voit säästää jopa 50% verrattuna keskivertoperheen majoitukseen hotellissa, joten voit käyttää säästämäsi rahat itsesi hemmotteluun! Ja kun tarjolla on laadukasta majoitusta edulliseen hintaan, voit nauttia ylellisestä ympäristästä vähemmällä rahalla.

Säästä rahaa, nauti enemmän

Omaa tilaa

Kun asut omassa yksityisessä loma-asunnossa, ei tarvitse huolehtia hotellin henkiläkunnan aiheuttamista häiriäistä ja voit nauttia lomastasi täydellisessä yksityisyydessä. Et ole rajoitettu yhteen pieneen hotellihuoneeseen, vaan voit nauttia tilavasta lomahuvilasta perheen kesken. Illan tullen voit laittaa lapset nukkumaan ja jatkaa illanviettoa tietoisena siitä että lapset nukkuvat turvallisesti yläkerrassa.

Omaa tilaa

Laadi oma ohjelmasi

Vuokraamalla yksityisen loma-asunnon päätät nauttia lomastasi omalla tavallasi ja omaan tahtiisi. Toisin kuin pakettimatkoilla, ei tarvitse huolehtia tiukoista sisäänkirjautumisajoista, ateriointivaihtoehdoista tai retkiaikatauluista – voit räätäläidä ohjelmasi itsellesi ja perheellesi sopivaksi. Aina haluamiesi nähtävyyksien valitsemisesta ja ravintoloista joissa haluat käydä – olet vapaa tulemaan ja menemään juuri niinkuin haluat.

Laadi oma ohjelmasi

Valinta on sinun

Kun tarjolla on niin monentyyppisiä asuntoja, voit asettaa oman toivomuslistasi. Halusitpa sitten oman yksityisen uima-altaan jossa lapset voivat polskia turvallisesti tai ateriointitilan ulkosalla jotta voit nauttia perheen kanssa grillijuhlista – valinta on sinun. Aina ylellisyyksistä kuten oma uima-allas tai poreallas jokapäiväisiin mukavuuksiin kuten satelliittitelevisio tai internetyhteys – meiltä läytyy täydellinen loma-asunto tarpeisiisi.

Valinta on sinun

Kokoa perheesi ja kaikki ystäväsi yhteen

Haluatko nauttia lomasta jolla on tilaa kaikille? Ajattelitpa sitten Uuden Vuoden illanviettoa ystävien kanssa kaupungissa, tai perhetapaamista idyllisissä maalaismaisemissa – yksityiset vuokrattavat loma-asunnot tarjoavat runsaasti tilaa ja yksityisyyttä koko porukalle, mikä tapahtuma sitten onkaan. Ja mitä suurempi joukko, sitä edullisempi hinta on henkilää kohden, joten yksityiset loma-asunnot tarjoavat erinomaisen edullisen vaihtoehdon suuremmille ryhmille.

Kokoa perheesi ja kaikki ystäväsi yhteen

Jaa täydellinen perheateria

Joustavat ateriointimahdollisuudet ovat yksi monista yksityisen loma-asunnon eduista. Voit suunnitella ateriat oman perheesi mieltymysten mukaan valmistamalla itse ruokaa tuoreista raaka-aineista paikalliselta torilta – tai lähtemällä ulos syämään ja nauttimaan alueellisista herkuista parhaissa paikallisissa ravintoloissa. Ja vaikka valmistaisit vain teetä ja paahtoleipää aamulla, oma keittiä on korvaamaton.

Jaa täydellinen perheateria

Hieno valinta koko perheelle, jopa koirallesi!

Yksityinen loma-asunto on täydellinen vaihtoehto eläintenystäville. Tarjolla on paljon lemmikkiystävällisiä loma-asuntoja joista valita, ja voit nauttia mukavasta lomasta koko perheen kanssa tarvitsematta maksaa kalliita kennel-maksuja tietoisena siitä että lemmikkisi on turvassa ja voi hyvin.

Hieno valinta koko perheelle, jopa koirallesi!

|||