Suurin valikoima vapaa-ajan lomakohteita ympäri maailmaa

Yli 570 000 loma-asuntoa yli 190 maassa

Loma-asunnon vuokraus: paras tapa nauttia lomasta

HomeAway.fi on osa HomeAway perhettä, maailman monipuolisinta ja turvallisinta lomakiinteistöjen online-portaalia. Yhteinen loma ystävien sekä perheen kesken? Meiltä löydät unelmaloma-asunnon jokaiseen makuun. Jokainen sivullamme oleva majoitusvaihtoehto antaa enemmän tilaa, yksityisyyttä ja mukavuuksia kuin hotellihuone - ja tämä kaikki yleensä puoleen hintaan. HomeAwayn kautta varattu loma-asunto on alku unohtumattomille lomaelämyksille. Tämä on lupauksemme.

a-better-way-to-stay.jpg

a-trusted-name.jpg

Täältä löydät unelmakohteesi

Anna meidän inspiroida sinua suunnitellessasi seuraavaa hengähdystaukoa läheistesi kanssa. Autamme sinua sopivan kohteen etsimisessä ja varaamisessa. On kyseessä sitten Välimeri tai kaukokohde, virkistys tai aktiviinen loma - meiltä löydät sopivan kohteen kaikkiin tarpeisiin.

 

Varaa ja lomaile turvallisesti

Jotta voit suunnitella lomasi huoletta ja turvallisesti, asetamme korkeat turvallisuusstandardit kaiken edelle. Työskentelemme, usein jo vuosien ajan, kokeneiden asunnonomistajien sekä -välittäjien kanssa. Jokaisen kohteen mainos oikeuttaa sinut perus vuokraturvaan (Basic Rental Guarantee).


Tee loma-asunnostasi tulonlähde

Nautitko lomasi omassa loma-asunnossasi? Tee loma-asunnostasi tulonlähteesi - autamme mielellämme vuokraamaan kohteesi eteenpäin. Mainos sivustollamme tavoittaa joka kuukausi 32 miljoonaa lomailijaa. Annamme sinulle kaikki työkalut käyttöösi, jotta voit täydellisesti hallita tiedusteluita ja varauksia. Saat lisäksi käyttöösi yli 50 kohdan omistajan/vuokraajan vinkki- ja tarkistuslistan.


Aloita heti
second-income.jpg
check