Vuokrattavan lomakodin varaaminen on helppoa

On helppoa löytää unelmiesi loma-asunto Homeaway:n kautta. Verkkosivumme tarjoavat yli 36.936 vuokrattavaa loma-asuntoa kautta maailman – meiltä löytyy varmasti jotakin sopivaa jokaiseen makuun ja budjettiin.

Alla on muutama vinkki auttamaan sinua oman loma-asuntosi löytämisessä.Loma-asuntosi etsiminen


karttaa

Yksi vaihtoehto etsinnän aloittamiseen kotisivuillamme on interaktiivisen kartan käyttäminen, tai kohteen kirjoittaminen hakukenttään joka löytyy jokaiselta sivulta.

Tarkentaaksesi hakutuloksiasi voit hyödyntää laajennettua hakua ja etsiä tiettyjä päivämääriä, hintaluokkaa, makuuhuoneiden tai vuodepaikkojen lukumäärää ja tietyntyyppisiä asuntoja, esimerkiksi huviloita tai huoneistoja. Laajennettu haku tarjoaa myös mahdollisuuden yksityiskohtaisempiin hakukriteereihin joita haluat loma-asunnossasi olevan, kuten uima-allas tai pesukone.

Voit hakea loma-asuntoja sijainnin mukaan, esimerkiksi huviloita rannalla tai keskustassa. Voit jopa tehdä haun tarjolla olevien paikallisten aktiviteettien mukaan, joten jos haluat pelata golfia tai harrastaa maastopyöräilyä lomasi aikana voit helposti löytää lomakoteja joiden lähellä näitä aktiviteetteja on tarjolla.

Kun saat hakutuloksesi voit myös tarkentaa niitä vastaamaan tarpeitasi täydellisesti. Tarkennusvaihtoehdot ovat loma-asuntojen hakutulosten vasemmalla puolella, ja niitä voi helposti valita tai poistaa mielensä mukaan.Katso mitä on tarjolla

Kun menet minkä tahansa tarjolla olevan loma-asunnon yksityiskohtasivulle, löydät täyden kuvauksen lomakodista sekä valokuvia, tietoja sen sijainnista, ja varauskalenterin joka näyttää vapaat ja varatut viikot, ja selkeän viikkohintataulukon.

Tarjolla on myös lisätietoja asunnosta ja paikallisista palveluista. Monista asunnoista on nyt myös tarjolla arviointeja, joten voit saada suosituksia edellisiltä vierailta.Yhteydenotto omistajiin

Voit ottaa yhteyttä asunnon omistajaan suoraan sähköpostitse, käyttäen tarjollaolevaa yksinkertaista lomaketta, tai puhelimitse. Suosittelemme että valitset noin 10 loma-asuntoa ja otat yhteyttä kaikkiin omistajiin, sillä ne varataan nopeasti ja ensimmäinen valintasi ei ehkä ole enää vapaana. Omistajat vastaavat sähköpostiisi ja kertovat mikä on varaustilanne, vaadittava takuu ja maksun eräpäivä, sekä saapumis- ja lähtöjärjestelyt.