Haluatko mainostaa HomeAway.fi sivuilla?

Työskentelemme parhaillaan projektin parissa joka mahdollistaa mainostuksen suoraan suomalaisten verkkosivujemme kautta, joten voit luoda oman ilmoituksesi omalla kielelläsi. Tämä palvelu on saatavilla vuonna 2016.

Jos haluat meidän lähettävän sinulle tiedon heti kun uusi palvelu on käyttövalmis, ole hyvä ja lähetä meille tyhjä sähköposti klikkaamalla tästä.

Uutta palvelua odotellessa voit mainostaa (ilman vapaata tekstiä) HomeAway.fi sivuilla englannin, saksan tai ranskan kielellä maksamalla jäsenmaksun yhdellä näistä sivuista:


Luo ja maksa ilmoitus englanniksi Homeaway.co.uk:n kautta:

 • Suurimmat ja luotetuimmat verkkosivut
 • 13 miljoonaa kävijää vuodessa

Ilmoituksesi julkaistaan myös:


Luo ja maksa ilmoitus saksan FeWo-direkt.de:n kautta:

 • Suurimmat ja luotetuimmat verkkosivut
 • 25 miljoonaa kävijää vuodessa

Ilmoituksesi julkaistaan myös:

Muistathan että ellet halua luoda ilmoitustasi yhdellä näistä vieraista kielistä, sinulla on mahdollisuus luoda ilmoituksesi suomeksi suomalaisten verkkosivujemme kautta vuonna 2012. 

Huomaa myös:

 1. Miksi en voi laatia mainostani suoraan HomeAway.fi-sivuilla suomeksi?

  HomeAway.fi-sivuston mainostajien osio ei ole vielä valmis, mutta haluamme, että loma-asuntosi on tarjolla HomeAway.fi-sivuilla jo nyt. Jos mainostat jollain yllä mainitulla sivullamme, loma-asuntosi näkyy myös HomeAway.fi-sivuilla. Tarkoituksemme on saada HomeAway.fi-sivujen mainostajien osio valmiiksi vuonna 2012 ja ilmoitamme tarkan päivämäärän heti kun se on tiedossa.

 2. Mistä HomeAway.fi:n sivuilla olevat ilmoitukset oikein tulevat? Miksi pystyn näkemään ilmoituksia sivuilla jos en kerran itse pysty luomaan ilmoitusta suomeksi tällä hetkellä?

  Mainokset jotka näet HomeAway.fi:n sivuilla ovat ns. perusilmoituksia, siinä mielessä että ne ovat automaattisesti luotuja versioita kaikista maksetuista ilmoituksista jotka on jätetty joko englanniksi Holiday-rentals.co.uk sivuilla, ranskaksi Holidayrentals.fr sivuilla tai saksaksi Fewo-direkt.de sivuilla.

  Heti kun olet maksanut yhden vuoden jäsenmaksun ilmoituksestasi yhdellä näistä kolmesta sivustosta, hyödyt siitä että että ilmoituksesi näkyy sekä HomeAway.fi:n sivuilla että monilla muilla eurooppalaisilla sivuillamme (tällä hetkellä italialaisilla, portugalilaisilla, norjalaisilla, ruotsalaisilla, tanskalaisilla ja suomalaisilla sivuillamme).

  Tämäntyyppinen perusilmoitus joka on automaattisesti käännetty ja joka ei tästä johtuen sisällä vapaata tekstiä (eli itse kirjoittamaasi kuvausta asunnostasi) sisältää valokuvia, vuokran määrät, varauskalenterin, sijainnin ja palvelut ilman otsikkoa ja tarkempaa kuvausta, kuten kaikki muutkin näkyvillä olevat ilmoitukset HomeAway.fi:n sivuilla tällä hetkellä. Tämä tulee todennäköisesti muuttumaan heti kun ilmoituksen luonti suomeksi suomalaisilla sivuillamme on mahdollista.

 3. Täytyykö minun osata englantia tai ranskaa?

  Jos et ymmärrä sanaakaan englantia tai ranskaa eikä sinulla ole ketään, joka voisi auttaa sinua, on ehkä parasta odottaa suomalaisten sivujemme avautumista.

  Loma-asuntomainoksen laatimiseen kuluu noin 20 minuuttia, ja sinun tulisi pystyä kirjoittamaan edes jotakin loma-asunnostasi englanniksi tai ranskaksi. Kielitaitosi ei tarvitse olla sujuvaa, mutta sinun tulisi ymmärtää sen verran, että pystyt vastaamaan vuokraajien kyselyihin yms.

 4. Koska voin mainostaa loma-asuntoani suoraan HomeAway.fi-sivuilla?

  HomeAway.fi-sivut ovat ainoastaan vuokraajien käytössä, kunnes saamme laadittua loma-asuntomainosprosessimme loppuun. Emme ole vielä päättäneet aloituspäivämäärästä, mutta se tapahtuu 2012 aikana. Ilmoitamme tarkan päivämäärän heti kun se on tiedossa.

 5. Kuinka paljon muut verkkosivunne maksavat?

  Kaikki verkkosivumme ovat eri hintaisia riippuen siitä, kuinka kauan ne ovat toimineet ja kuinka monta varauskyselyä niillä tehdään. Kaikilla sivuilla voi maksaa euroissa, joten ehdotamme, että valitset sivuston, jota sinun on helpoin ymmärtää hinnasta riippumatta! Muista, että minkä tahansa sivuston valitsetkin, hyödyt myös siitä, että loma-asuntosi on listattu useilla verkkosivuilla.

 6. Entä jos haluan vuokrata vain suomalaisille?

  Mainostitpa sitten millä tahansa sivuilla, emme voi koskaan taata minkä kieliset tai maalaiset ihmiset tiedustelevat loma-asuntoasi. Mutta jos todellakin haluat vuokrata vain esim. espanjalaisille [italialaisille/portugalilaisille, jne.], on parasta, että odotat kunnes avaamme HomeAway.fi-sivustomme mainostajille.