Olemme täällä sinua varten yöpymisesi kaikissa vaiheissa

Haluamme, että yöpymisesi sujuu hyvin, ja siksi olemme tukenasi aina varaamisesta siihen asti, kunnes matkasi on ohi. Tutustu varaa luottamuksella -takuuseemme ja muihin etuihin, joista hyödyt aina kun varaat ja maksat HomeAwayn kautta.

Ennen yöpymistä

Turvaamme matkaasi jo ennen kuin se on edes alkanut.

Turvaamme maksusi

Kun maksat HomeAwayn kautta, suojaamme loma-asunnosta maksamasi vuokran huijaukselta. Jos maksusi päätyy jonkun muun kuin majoitustilan omistajan tai välittäjän käsiin, maksamme sinulle takaisin.

Tunnistamme huijaukset

Estämme ja tunnistamme huijausyritykset esimerkiksi käyttämällä vahvistettuja tilejä ja suorittamalla tausta- ja huijaustarkastuksia.

Uusi varaus tarvittaessa

Jossain harvoissa tilanteissa omistajan täytyy perua varaus viime hetkellä. Silloin erikoistuneet asiantuntijamme auttavat sinua varaamaan uuden ja vastaavan majoituksen.

Yöpymisen aikana

Teemme parhaamme, jotta yöpymisesi sujuu hyvin.

Tiimimme on apunasi

Asiantuntijamme vastaavat kaikkiin yöpymisen aikana nouseviin kysymyksiin. Jos haluat saada yhteyden omistajaan tai sinulla on kysyttävää, olemme apunasi.

Majoitusta hätätilanteessa

Ellet pääse sisälle majoitustilaan tai huomaat, ettei se selvästi vastaa luvattua (vähemmän makuuhuoneita, vikoja materiaaleissa tms.), kerro siitä meille ensimmäisten 12 tunnin aikana. Yritämme löytää sinulle uuden majoituksen, jotta matkasi pääsee jatkamaan huoletta.

Yöpymisen jälkeen

Vaikka matkasi on ohi, olemme edelleen tukenasi.

Suojaamme vahinkovakuusmaksusi

Jos majoitustilan omistaja tai välittäjä kieltäytyy palauttamasta vahinkovakuusmaksuasi ilman hyvää syytä, autamme sinua saamaan sen takaisin.

Tahdotko tietää lisää varaa luottamuksella -takuusta?