HomeAway käyttää sivuillaan evästeitä parantaakseen sivujen käyttäjäystävällisyyttä. Lisätietoja täältä. Jatkamalla sivujen selausta hyväksyt evästeiden käytön.
HomeAway käyttää sivuillaan evästeitä parantaakseen sivujen käyttäjäystävällisyyttä. Lisätietoja täältä. Jatkamalla sivujen selausta hyväksyt evästeiden käytön.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled

ETW 1001: Uudistettu 1. kerroksen mukavuudet täydellisellä Persianlahden näkymällä! 2BR / 2B

Vuodepaikkoja6
Makuuhuone(tta) 2
Kylpyhuoneita2
Pinta-ala 106 m²
Asuntotyyppi condo
Minimi yöpyminen 2 - 7 yö(tä)

Kuvaus

Lisätietoja kohteesta

Condo, 2 makuuhuonetta + laveri (s), 2 kylpyhuonetta, (Max Vuokraus Kapasiteetti = 6)

Tämä koti- ja taka-parveke ovat ehdottomasti tupakoimattomia - - Jos sinä tai joku muu puolueellasi on tupakoitsijoita, lähetä muualle - Kiitos vastauksestasi tähän asiaan. Emme vuokraa alle 25-vuotiaille.

Tilapäinen ilmoitus: Rakennuksen ulkopuoli on parhaillaan remontoitumassa. Tämän saneerauksen on määrä valmistua 31.8.17. Saneerauksen seurauksena parveke on pääsee käsiksi, mutta rakennuksen teline on osittain estetty rannanäkymästä. Yksikön ranta ja sisätilat ovat kuin aina: koskematon! Kiitos vastauksestanne.

Rennovated 1. kerroksen yksikön avulla voit pysäköidä ja kirjaimellisesti kävellä muutaman lyhyen askeleen etuovelle! Ei enää odotusta hisseissä tai raskaissa portaissa ollessasi lomalla! Ensimmäisen kerroksen yksikkö tarjoaa mukavuutta ja turvallisuutta sinulle ja perheellesi uhraamatta näkemystä!

Kun olet sisällä, voit nauttia esteettömästä näkymästä rannasta ja merestä yksikön sisällä tai parvekkeelta katsellessasi delfiinejä lahden kirkkaassa sinisessä vedessä.

Tämä vasta kalustettu 2 makuuhuoneen yksikkö on ainutlaatuinen, koska Master Suite on myös Ocean / Persianlahden näkymä! Vain kuunteleminen aallon rauhoittavasta äänestä Master Suite -omme on täydellinen tapa aloittaa ja lopettaa lomasi jokainen rentouttava päivä. Meidän makuuhuoneessa on mukava king size-vuode, jossa on liukuva lasiovi, joka avautuu suoraan yksityiselle parvekkeelle sekä suuri ikkuna rannalle. Master Bath sijaitsee kätevästi Master Suite lisätään yksityisyyttä. Sen ainutlaatuisia ominaisuuksia ovat: Double lavatories; Graniitti työtasot ja poreallas, jossa on suihku ja lasiovet - - Unohda nämä ohut suihkuverhot!

Vierashuoneessa on Full-Over-Full-kerrossänky, joka voi nukkua 4. Siinä on myös ulosvedettävä Twin Sized Bed ylimääräiselle ystävälle tai perheenjäsenelle! Vierashuoneessa on myös Graniitti Topit; Silitysrauta ja laatoitettu suihku, jossa on lasiseinä.

Lisää vieraita yli ... ei ole ongelma! Sohvalla olohuoneessa avautuu Queen-Size Sleeper. Tarvittaessa yksikkö voi nukkua 6 aikuista erittäin mukavasti! ** Lisäksi meillä on Pack-n-Play -patja (saatavilla pyynnöstäsi) ja Toddler Booster Seat.

Keittiön ja ruokailutilan avoin pohjaratkaisu antaa sinulle mahdollisuuden nauttia kauniista näkymistä rannalle ja merelle sekä olla toimiva ja täysin varusteltu ruoanvalmistustarpeisiisi. Värit ovat kaikki miellyttävän neutraaleja, öljytuoksuilla pronssi-aksentilla. Meidän keittiössä on kaikki uudet ruostumattomat kodinkoneet yhdessä graniitti työtasot! Eikö sinun ole kyllä ​​ruoanlaittoa? Lämmitetty uima-altaan vieressä on tilava, sisäänrakennettu Grill-alue - täydellinen pieni tai suuri ryhmä kerätä hyvää ruokaa ja hauskaa! Tai loistavat ravintolat ovat vain lyhyen ajomatkan päässä rannalta.

Mukana vuokra on kaksi rantatuolia ja sateenvarjo (kauden aikana). Kaikki kolme televisiota ovat litteät LCD-näytöt DVD-soittimilla. WiFi on aina käytettävissä (laitteen salasana on saatavilla saapumistasi). Jos haluat rentoutua illalla, tarjoamme ilmaisia ​​Netflix- ja HULU-tilejä, joilla pääset helposti tuhansille elokuville ja näytöille! Koko perheelle on myös pieni kirjojen ja pelien kirjasto.

Viikoittaiset hinnat kesällä ovat lauantaista lauantaihin. Pyydämme lähettämään pyyntösi sähköpostilla ja vastaamme nopeasti.

Avainsanoja: Fort Walton Beach Lomakohde, Fort Walton Beach vuokraus, Beach vuokraus asunnot Fort Walton Beach, Fort Walton Beach perhe Loma-asunnot, Lomavuokraus Fort Walton Beach, Fort Walton Beach Loma-asunnot tarjoukset, Fort Walton Beach Viime hetken tarjoukset , Emerald Towers West, Okaloosa Island, alennukset, säästöt, erikoisuudet Fort Walton Beach, Florida Florida, loma-asunnot, loma-asunnot, talot, asunnot, huvilat, ranta, perhe, ei lemmikkejä, tarjoukset, erikoisuudet, alennukset, luettelot, arvostelut, nähtävyydet , Fort Walton Beach loma-asunnot tarjoukset, Fort Walton Beach viime hetken loma-asunnot tarjoukset, alennukset, säästöt, erikoistarjoukset, Ground Floor, First Floor, Uusi

Lisätietoja

Omistaja
Rebecca Mooney
Mainostaja vuodesta 2012
puhuu seuraavia kieliä: englanti
Vastausaika:
päivän aikana
Vastausprosentti:
100%
Kalenteri on päivitetty viimeksi:
16 lokakuuta, 2017

Sijainti

Lähin lentokenttä
10 Miles
1701 FL-85, Eglin AFB, FL 32542 (850) 651-7160
Auto: ei välttämätön

Mukavuudet

Loma-asunto ja varustus: vuokrattava loma condo Fort Walton Beach, USA

Loma-asuntotyyppi:
  • condo
  • kerros 1
Ateriat:
  • omatoiminen
Pinta-ala:
  • 106 m²
Talon säännöt:
  • Check-in: 16:00
  • /
  • Check-out: 10:00
  • Yöpyjien enimmäismäärä: 6
  • Päävuokraajan vähimmäisikä: 25
  • Lapset tervetulleita ...
  • Juhlat/tapahtumat eivät sallittuja
  • Lemmikit eivät ole sallittuja
  • Ainoastaan tupakoimattomille ...
Sijaintityyppi:
  • Rantanäköala
  • Rannan lähellä
  • Merinäköala
  • Meren rannalla
  • Vesinäköala
Teema:
  • kaukana kaikesta
  • perhe
  • romanttinen
Yleinen:
  • ilmastointi
  • laajakaista
  • kuivausrumpu
  • hissi
  • Hiustenkuivaaja
  • keskuslämmitys
  • internet
  • silitysrauta ja -lauta
  • sisältää liinavaatteet
  • Living room
  • Pysäköinti – Ei kadulla
  • Parking for RV/Boat/Trailer
  • pyykinpesukone
  • langaton laajakaista
Keittiö:
  • kahvinkeitin
  • keittiövälineet
  • Astiat ja Keittiövälineet
  • astianpesukone
  • Jääpalakone
  • Keittiö
  • mikroaaltouuni
  • jääkaappi
  • liesi
  • leivänpaahdin
Ruokailu:
  • lasten syöttötuoli
  • Dining
  • ruokailutila
  • istumapaikat6 henkilölle
Kylpyhuoneet:
  • 2 kylpyhuonetta
  • - WC , Kyplyamme ja suihku , Kylpyamme (ei suihkua) , Poreallas
    - WC , Kyplyamme ja suihku , Kylpyamme (ei suihkua)
  • Vieras kylpy on Iron Tub lasinen liukuovi. Master Bath on poreallas Lasi Sivuraide Door yhdessä Double Vanity ja Suuri counter tilaa.
Makuuhuoneet:
  • 2 makuuhuonetta, vuodepaikkoja 6
  • - 2 Parisänky , 1 bunk bed
    - 1 Erittäin suuri parisänky , 1 Vauvan sänky
    - 1 Suuri parisänky
  • King size-vuoteet (1) nukkuu 2., parivuodetta (1) Vieras makuuhuoneessa on Full-over-koko kerrossänky, joka nukkuu 4. hengen tai yhden hengen vuodetta (1) Kerrossänky on lisäominaisuutena ulosvedettävä parivuode ylimääräisiä vieraita!Baby Cribs (1) Pack-n-Play saatavilla pyynnöstä., Sleep sohva tai futon (1) Queen size vuodesohva olohuoneessa. Sänky (1) Vieras makuuhuoneessa on Full-over-koko kerrossänky, joka nukkuu 4 .
Viihde/ajanviete:
  • Kirjoja
  • cd
  • DVD
  • Pelejä - Aikuisten
  • satelliitti tai kaapeli
  • TV
  • videonauhuri
  • Videokirjasto
Ulkopuolella:
  • parveke
  • polkupyörä
  • vene
  • Deck / Patio
  • Golf
  • kajakki
  • ulkogrilli
  • Water Sports Gear
  • 1 polkupyörät
  • 2 rantatuolit
Soveltuvuus:
  • pitkäaikaivuokralaiset tervetulleita
  • pyörätuoliystävällinen
Uima-allas / Spa:
  • yleinen uima-allas
  • lämmitetty uima-allas
  • Poreallas
Nähtävyydet:
  • Kirkkoja
  • Elokuvateattereita
  • festivals
  • health/beauty spa
  • Venesatama
  • Ravintoloita
  • Teemapuistoja
  • Vesipuistoja
  • Eläintarha
Vapaa-ajan aktiviteetit:
  • antiikkiesineitä
  • Rantaetsintä
  • boating
  • miniature golf
  • Outlet-kaupat
  • photography
  • Maisemasukellus
  • shelling
  • shopping
  • Kiertoajelut
  • kävely
  • wildlife viewing
Paikalliset palvelut ja yritykset:
  • Raha-automaatti / pankki
  • Lapsenvahtipalvelu
  • Ruokakauppoja
Liikunta ja seikkailu aktiviteetit:
  • polkupyöräily
  • Syvänmerenkalastus
  • kalastus
  • golf
  • Vesihiihto
  • kayaking
  • parasailing
  • Laiturikalastus
  • purjehdus
  • sukellus
  • Snorklaus
  • snorkeling/diving
  • Salmi/lahtikalastus
  • Tyrskykalastus
  • lainelautailu
  • uinti
  • vesihiihto
  • Vesirengasuinti
  • purjelautailu
Huomioi:
Etuovi on saatavilla teidän oma koodi, joka on voimassa oleskelun ajan. Ei tarvitse kantaa [tai menettää] huoneen avaimen! Asennettu Digital tallelokerossa ja mielenrauha.

Arvostelua

Loistava! 4,8/5 -
(60 arvostelua)

91% Complete
3% Complete
3% Complete
0% Complete
1% Complete
ETW 1001: Uudistettu 1. kerroksen mukavuudet täydellisellä Persianlahden näkymällä! 2BR / 2B
???property.review.microformat.average???
5

Beautiful room with amazing view. Everything was well organized and clean. Great place for a family

  • 5 / 5

We arrived on Monday and that's when the remnants of Hurricane Harvey were just hitting Florida. We were unable to enjoy much of the beach, but the condo was so beautiful and the location was perfect. They were doing construction on the building and had scaffolding up, but the workers were more very professional and kept noise at a minimum. Overall we had a great time considering the weather. Would definitely stay here again. Thank you for allowing us to stay in your beautiful home.

  • Review Submitted: Sep 1, 2017
  • Date of Stay: Aug 2017
  • Lähde: VRBO, HomeAwayltä
Owner's Response: You're welcome and thank you for sharing your experience!
Did you find this review helpful?
0 0
Arlington
3

Beautiful condo, disruptive construction

  • 3 / 5

The condo itself was beautiful, spacious and exactly as pictured. Everything was clean and well labeled in order to know what switches did what. The location is right on the beach and you are close to shopping and dinning. Chairs were provided on the beach as well as a large umbrella. While the pool was small it was very clean and our little one enjoyed it.

We did receive a 15% refund due to the on-going construction, but I would suggest people wait until it is complete so that you can fully enjoy the property. For the first 3 days we were in the condo there were large buckets and tools on the scaffolding in front of our balcony blocking our view. There was trash thrown on the ground that you could see, being on the first floor, that was cleaned up on the third day. We had to keep our curtains closed during the day since workers walked back and forth. One of the days we had 2 employees from the condo knock on our door needing to come in and inspect the windows. We parked in an open parking space near the entry of our condo and came out one day to see my husband's truck covered in water and dirt from the power washing that was going on. When my husband let someone who worked for the property known he was blown off. It did seem the workers waited until a decent hour to start doing anything too loud but on 2 of the days we heard an on-going beeping a good portion of the day, including on the beach itself.

Unfortunately we know there isn't much the owners could do and they were quick with their reply when we reached out asking about the on-going construction.

  • Review Submitted: Aug 26, 2017
  • Date of Stay: Aug 2017
  • Lähde: VRBO, HomeAwayltä
Did you find this review helpful?
0 0
1

Complete waste - due to total construction site with no beach view at all.

  • 1 / 5

Complete waste. Total construction site with no beach view at all. Had to walk around construction, debris, and workers each day, making it difficult to get to beach walk-over. If construction was not going on, I imagine it would be nice.

Walk to the beach was very convenient, probably the closest we have ever had. The condo was nice and the owners were very nice, extremely accomodating and responsive, and they did disclose the ongoing construction. We were just surprised by the amount of "renovation" that was going on - we should have inquired more. It was the entire building that was being renovated. If we had known the extent of renovation, we would definitely have chosen another place to stay for our vacation. We chalked it up to a learning experience and will not stay in a place that is being "renovated" again.

The pool was a little small but very clean. I imagine if the condo units were full, the pool would not accomodate alot of people. We ended up using the pool quite a bit since we were unable to sit on our balcony and enjoy the beach view.

Our complaint was the renovations, not the actual unit or the management - we want to make that clear. We also want to make sure people are aware that they are completely unable to use the balcony. The back door was boarded up and taped off, so the curtains had to be closed at all times. I would have at least been happier if we could have seen the beach from the condo, but we had to keep the curtains closed the entire time. If we did open them, all we saw was scaffolding, construction debris, or workers. That was not what I had envisioned for our vacation. In the first few days, we contemplated finding another unit but opted not to do that due to the additional costs. My husband was not feeling great, so he had to stay in the room most of the time and was not even able to look at the beach from our room.

The only complaint that we had about the actual unit was that the beds were terribly uncomfortable. My kids did not seem to mind them, but each day me and my husband woke up with soreness and felt that we had not gotten any sleep. I realize that this is a condo and it may be where people decide to cut costs, but this was probably the most uncomfortable hotel or condo bed that we have ever slept in. Other than that, the furnishings were nice and clean, which is very important to us. Kitchen had a nice pantry to put food in and lots of usable counterspace, including bar stools.

  • Review Submitted: Jul 30, 2017
  • Date of Stay: Jun 2017
  • Lähde: VRBO, HomeAwayltä
Owner's Response: Jennifer & Kevin, Thank you for taking the time to post your review of your stay @ ETW. We're sorry we fell short of exceeding your expectations due to the construction on the outside of the building. As owners of a unit is a 44-unit building, there are only so many things we 'can' control & we feel we did a great job in controlling what we could control [the inside of our unit and the beach service] and communicating all that we could not [the exterior renovations]. When you first inquired [and before you booked] we fully disclosed the renovations to the outside of the building along with the inaccessible balcony and you were provided a 25% discount [$500] to the regular rental rate. Your response was: "Thank you so much for disclosing the info about the ongoing construction. I really appreciate that ;-) I think it will be just fine and I went ahead and submitted my first payment. I will submit the second one on Thursday of this week. I did want to ask about the discount - which thank you for that as well!" In the end, we'd like to thank you for the kind words on our responsiveness and the inside of the condo. As our past reviews have clearly indicated - we always strive to exceed our guest's expectations and we know that these renovations will make that possible even more so in the years to come!
Did you find this review helpful?
0 0
3

We loved our condo however with all the construction going on it definitely affected our stay.

  • 3 / 5

The condo was adorably cute. Loved the clean beach vibe. The condo was great. The over all construction of the outside was not so much. In my opinion we should opted for a location free of construction. The noise, the mess, no access to our patio were all things that took away from the relaxing part of the stay. Yes we were discounted some for the inconvenience but it wasn't enough for what we put up with. I think the owners were super nice and ac ima dating as possible in the situation but I would never do it again in this manner. We spent a lot of money to come and enjoy a vacation with our family and it was quite a headache to deal with. Once construction is complete.... I would totally recommend it. The condo was adorable. Water was pretty as well but lots of seaweed and we had a day of dead fish. Something about the sea turning. That us Mother Nature though. The beach was beautiful!

  • Review Submitted: Jul 19, 2017
  • Date of Stay: Jul 2017
  • Lähde: VRBO, HomeAwayltä
Owner's Response: Laura, We're sorry your stay at ETW did not fully meet your expectations. In looking over our initial correspondence, we fully disclosed the amount of construction to the outside of the building and provided an option of a 20% discount or a full refund of all payments made. We thank you for your kind words about ETW-1001 and agree with your comments about "Once the construction is complete.... I would totally recommend it." And, we hope your family gives us another chance in the future! Rebecca & Shannon
Did you find this review helpful?
0 0
5

Wonderful getaway!!!

  • 5 / 5

We had a wonderful experience at Ft. Walton. The condo was very clean, cozy and spacious! They had board games to play, children's lawn chairs to take out to the beach front, easy access to the boardwalk and rinse off station and all the cooking appliance we need to cook a meal every night of the week! Thank you so much for sharing your getaway with us! We loved everything about our stay!

  • Review Submitted: Jul 2, 2017
  • Date of Stay: Jun 2017
  • Lähde: VRBO, HomeAwayltä
Did you find this review helpful?
0 0
Cumming, GA
4

Clean and convenient

  • 4 / 5

Everything went well, place was recently updated and is very clean. The only thing I would say I wasn't crazy about is the non privacy for the master bath. The layout picture is provided, so we were aware prior to renting...other than that, everything else was as described and our family had a great time.

  • Review Submitted: Oct 2, 2016
  • Date of Stay: Sep 2016
  • Lähde: HomeAway
Did you find this review helpful?
0 0

Kuvat

Hinnat & Saatavuus

Vuokrahinnat: vuokrattava loma condo Fort Walton Beach, USA

Vuokra:
kiinteistöä kohden
Omistaja hyväksyy maksut rahayksikössä:
USD
Muunna Valuutta
Ajankohta Vähimmäishinta Lisäyöt Viikonloppuyö Viikottainen vuokra Kuukausittainen vuokra * Tapahtuma
 
Fall - 2017
19 elokuuta 2017 - 31 lokakuuta 2017
3 yö(tä) minimi yöpyminen
504€
3 yötä
Alkaen
140€
Alkaen
177€
Per,Lau
1 023€
2 900€
 
 
Winter - 2017/18
1 marraskuuta 2017 - 28 helmikuuta 2018
2 yö(tä) minimi yöpyminen
327€
2 yötä
Alkaen
121€
Alkaen
149€
Per,Lau
741€
1 680€
 
 
Early Spring - 2018
1 maaliskuuta 2018 - 16 maaliskuuta 2018
3 yö(tä) minimi yöpyminen
645€
3 yötä
Alkaen
187€
Alkaen
215€
Per,Lau
1 304€
 
 
Spring Break - 2018
17 maaliskuuta 2018 - 7 huhtikuuta 2018
Vaihtopäivä: Lauantai
6 yö(tä) minimi yöpyminen
1 487€
6 yötä
Alkaen
234€
1 492€
 
 
Pre-Summer - 2018
8 huhtikuuta 2018 - 18 toukokuuta 2018
3 yö(tä) minimi yöpyminen
645€
3 yötä
Alkaen
187€
Alkaen
215€
Per,Lau
1 304€
 
 
Early Summer - 2018
19 toukokuuta 2018 - 8 kesäkuuta 2018
Vaihtopäivä: Lauantai
6 yö(tä) minimi yöpyminen
1 532€
6 yötä
1 774€
 
 
Peak Summer - 2018
9 kesäkuuta 2018 - 3 elokuuta 2018
Vaihtopäivä: Lauantai
7 yö(tä) minimi yöpyminen
1 962€
7 yötä
1 962€
 
 
Late Summer - 2018
4 elokuuta 2018 - 18 elokuuta 2018
Vaihtopäivä: Lauantai
6 yö(tä) minimi yöpyminen
1 532€
6 yötä
1 774€
 
 
Fall - 2018
19 elokuuta 2018 - 31 lokakuuta 2018
3 yö(tä) minimi yöpyminen
504€
3 yötä
Alkaen
140€
Alkaen
168€
Per,Lau
1 004€
2 900€
 
 
Winter - 2018/19
1 marraskuuta 2018 - 28 helmikuuta 2019
2 yö(tä) minimi yöpyminen
364€
2 yötä
Alkaen
140€
Alkaen
149€
Per,Lau
741€
1 680€
 
 
Early Spring - 2019
1 maaliskuuta 2019 - 15 maaliskuuta 2019
3 yö(tä) minimi yöpyminen
645€
3 yötä
Alkaen
187€
Alkaen
234€
Per,Lau
1 304€
 
 
Spring Break - 2019
16 maaliskuuta 2019 - 5 huhtikuuta 2019
6 yö(tä) minimi yöpyminen
1 487€
6 yötä
Alkaen
234€
1 492€
 
 
Pre-Summer - 2019
6 huhtikuuta 2019 - 17 toukokuuta 2019
3 yö(tä) minimi yöpyminen
645€
3 yötä
Alkaen
187€
Alkaen
215€
Per,Lau
1 304€
 
 
Early Summer - 2019
18 toukokuuta 2019 - 7 kesäkuuta 2019
Vaihtopäivä: Lauantai
6 yö(tä) minimi yöpyminen
1 532€
6 yötä
1 774€
 
 
Peak Summer - 2019
8 kesäkuuta 2019 - 2 elokuuta 2019
Vaihtopäivä: Lauantai
7 yö(tä) minimi yöpyminen
1 962€
7 yötä
1 962€
 
 
Late Summer - 2019
3 elokuuta 2019 - 17 elokuuta 2019
Vaihtopäivä: Lauantai
6 yö(tä) minimi yöpyminen
1 532€
6 yötä
1 774€
 
 
Perusmaksu
3 yö(tä) minimi yöpyminen
645€
3 yötä
Alkaen
187€
Alkaen
215€
Per,Lau
1 304€
2 900€
 

Lisätietoja hinnoista

Cleaning Fee 84,59€
Palautuskelpoinen Etumaksu vahingoista 169,18€
Veron määrä 11,0%

Rates are subject to change until reservation is made.
Rates exclude taxes [11%] and fees [$100 Cleaning].
E-Check Preferred, with no additional fees.
Also, when you pay your deposit by E-Check, we are able to "E-Refund" your deposit directly into your checking account - - saves time and more convenient.

Omistajan peruutusehdot

  • 100 %:n hyvitys, jos peruutus on tehty vähintään 60 päivää ennen saapumispäivää.
Lähetä sähköpostia omistajalle
Vapaana
Varattu tai ei varattavissa