HomeAway käyttää sivuillaan evästeitä parantaakseen sivujen käyttäjäystävällisyyttä. Lisätietoja täältä. Jatkamalla sivujen selausta hyväksyt evästeiden käytön.
HomeAway käyttää sivuillaan evästeitä parantaakseen sivujen käyttäjäystävällisyyttä. Lisätietoja täältä. Jatkamalla sivujen selausta hyväksyt evästeiden käytön.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled

Ranta 4 Bdrm, Laukka Canal / Thousand Islands; melonta; FANTASTIC huvila

Vuodepaikkoja12
Makuuhuone(tta) 4
Kylpyhuoneita2
Pinta-ala 222 m²
Asuntotyyppi huvila
Minimi yöpyminen 2 - 3 yö(tä)

Kuvaus

Lisätietoja kohteesta

Fantastic Getaway, 4 makuuhuonetta (kuningas / Queens / double / single, 2 kylpyhuonetta) Vuodepaikkoja 10

Mene pois ja nauti maaseudun rauhasta. Sijaitsee historiallisella reitillä, 15 minuuttia Brockville pitkin St. Lawrence. Rakennettu vuonna 1999 tämä talo tarjoaa modernit mukavuudet vanhan ajan charmia. Waterfront omaisuuden kauniit maisemat ja luonto. Täysin kalustettu parketit ja laituri uimiseen ja melonta.

Alue tarjoaa monenlaisia ​​aktiviteetteja kaikenikäisille: historiallisia nähtävyyksiä, museoita, antiikki ostoksia, paikalliset kesä ja talvi festivaaleja, vesiurheilu (tunnettu makean veden scuba ajo sekä rannalla sukellus ja joki sukellusta), ja golf. Meillä on kajakkeja, kanootteja ja lentopallo paikan päällä.

Avainsanat: House

Lisätietoja

Omistaja
Christine Joli-Coeur
Mainostaja vuodesta 2000
puhuu seuraavia kieliä: englanti, ranska
Vastausaika:
12 tunnin sisällä
Vastausprosentti:
100%
Kalenteri on päivitetty viimeksi:
26 huhtikuuta, 2017

Mukavuudet

Loma-asunto ja varustus: vuokrattava loma huvila Edwardsburgh/Cardinal

Loma-asuntotyyppi:
  • huvila
Ateriat:
  • omatoiminen
Kodinhoito:
  • Taloudenhoitaja - Valinnainen
Pinta-ala:
  • 222 m²
Talon säännöt:
  • Yöpyjien enimmäismäärä: 12
  • lapset tervetulleita
  • Kotieläimet tervetuloa
  • vain tupakoimattomille
  • tapahtumat sallittu
Sijaintityyppi:
  • maaseutu
  • Veden äärellä
Teema:
  • kaukana kaikesta
  • perhe
  • historiallinen
  • romanttinen
  • toimintaa
  • turistinähtävyydet
Yleinen:
  • kuivausrumpu
  • keskuslämmitys
  • silitysrauta ja -lauta
  • sisältää liinavaatteet
  • Living room
  • pysäköintipaikka
  • puhelin
  • pyyhkeet
  • pyykinpesukone
  • langaton laajakaista
  • puu-uuni
Keittiö:
  • kahvinkeitin
  • keittiövälineet
  • Astiat ja Keittiövälineet
  • astianpesukone
  • Keittiö
  • mikroaaltouuni
  • jääkaappi
  • liesi
  • leivänpaahdin
Ruokailu:
  • Dining
  • ruokailutila
  • istumapaikat6 henkilölle
Kylpyhuoneet:
  • 2 kylpyhuonetta
  • - WC , Kyplyamme ja suihku , Poreallas
    - WC , Suihkukaappi
Makuuhuoneet:
  • 4 makuuhuonetta, vuodepaikkoja 12
  • - 2 Yhden hengen sänky
    - 1 Suuri parisänky
    - 1 Parisänky
    - 1 Erittäin suuri parisänky , 1 murphy bed
  • King size-vuoteet (1), queen size vuodetta (1), parivuodetta (1), hengen tai yhden hengen vuodetta (2), Murphy Beds (1) Queen size
Viihde/ajanviete:
  • cd
  • DVD
  • Pelejä - Aikuisten
  • satelliitti tai kaapeli
  • stereot
  • TV
  • Videokirjasto
Ulkopuolella:
  • parveke
  • Deck / Patio
  • kajakki
  • puutarha
  • ulkogrilli
  • Ski & Snowboard
Soveltuvuus:
  • pitkäaikaivuokralaiset tervetulleita
  • pyörätuoliystävällinen
Uima-allas / Spa:
  • yleinen uima-allas
  • kuuma-allas
Paikalliset palvelut:
  • hieronta
Nähtävyydet:
  • Kirkkoja
  • Elokuvateattereita
  • Duty-Free-kaupat
  • festivals
  • health/beauty spa
  • Kirjasto
  • Teatteri
  • Venesatama
  • Museoita
  • Leikkikenttä
  • Virkistyskeskus
  • Ravintoloita
Vapaa-ajan aktiviteetit:
  • antiikkiesineitä
  • Lintutarkkailu
  • boating
  • horseshoes
  • miniature golf
  • Polkuveneily
  • shopping
  • Kiertoajelut
  • Kelkkailu
  • wildlife viewing
Paikalliset palvelut ja yritykset:
  • Raha-automaatti / pankki
  • Lapsenvahtipalvelu
  • Ruokakauppoja
  • Sairaala
  • Hieronta-Terapeutti
  • Lääkärinpalvelut
Liikunta ja seikkailu aktiviteetit:
  • cross country skiing
  • polkupyöräily
  • kalastus
  • Viehekalastus
  • golf
  • Luistelu
  • kayaking
  • Laiturikalastus
  • purjehdus
  • Snorklaus
  • snorkeling/diving
  • uinti
  • vesihiihto
Huomioi:
Tämä koti sopii hyvin kaverit saada yhdessä tai hyvät viikonloppu. Kysykää jos etsit jotain erityistä, ja me mielellämme kertoa.

Arvostelua

Erinomainen! 4,3/5 -
(16 arvostelua)

Ranta 4 Bdrm, Laukka Canal / Thousand Islands; melonta; FANTASTIC huvila
???property.review.microformat.average???
3

Good potential - needs upgrading!

  • 3 / 5

First off I want to say we had a great time and fabulous weather! This could be a cottage that you return to every year, but only with significant changes. The cottage itself has a good layout and the most fabulous views! It has a nice little beach and the water is shallow a long way out. It comes with a pedalo and some canoes and kayaks (in various states of repair). It is close to Prescott and Cardinal for last minute purchases. Christine was very good about getting back to us and when we shared our concerns and observations she seemed receptive. On the down side the dryer door did not lock and dishwasher did not work. The barbecue lighter was broken, it was difficult to light and the burners didn't distribute heat evenly. The outside furniture was old, rusty and the plastic cushions were falling apart. There was not sufficient outside furniture for our group so we didn't spend much time on the deck. Overall the beds were not very comfortable and mattresses need upgrading. Christine did contact us after our stay to say that they had replaced the dishwasher and living room couch and chair (they were very uncomfortable and only seating for 4 people) with a new couch and loveseat. If they did the same with the mattresses and the outside furniture it would be a huge improvement and worth renting again.

  • Review Submitted: Aug 24, 2016
  • Date of Stay: Aug 2016
  • Lähde: VRBO, HomeAwayltä
Owner's Response: I really do appreciate your input and yes there is a time for everything. We take pride in the home and attend to details. Since we really want to ensure the cottage stays affordable we invest in things on an ongoing basis. It is often hard to do furniture changes during our peak back to back rentals as it is really inconvenient for our guests to be disturbed unless it is broken (yes the dishwasher was done this summer second one since we started renting). You will be happy to know that this October we have new beautiful couches in the livingroom and will be replacing the several of the beds very soon.
Did you find this review helpful?
0 0
Montreal and Toronto area
2

Beautiful location , but not impressed with the cottage itself.

  • 2 / 5

Arrived Friday afternoon, and everything was good, till we ran into certain details, that should not be an issue when you are paying so much for 3 nights. Dishwasher was broken , had to do the dishes by hand for 10 people, bathroom door and windows were not working. Dirty linens were left in one of the beds, dishes were actually put away dirty in the cupboard. Furniture was very uncomfortable, and the actual cleaning was not great (dead bugs on walls, spider webs on lamps and hanging on the ceiling....) Even the BBQ was not working good and was very dirty. And all the batteries in the remotes were dead and melted..... basic things that need to be taken care of.....

Enjoyed the outside and the view very much, the boats were awesome and so was the swimming, but forget fishing because you aren't going to get much.

In general i enjoyed myself but will not be returning or promoting this place.

  • Review Submitted: Aug 10, 2016
  • Date of Stay: Jun 2016
  • Lähde: VRBO, HomeAwayltä
Owner's Response: As with everything we do our very best to make your vacation a good one but things will come up. It is unfortunate that you did not bring up these issues during your stay so something could have been done about them. I am happy that you enjoyed the waterfront and we do appreciate your comments however would have even appreciated more to allow us to do something about them in a more timely manner. Have a great rest of summer.
Did you find this review helpful?
1 0
5

GREAT PLACE TO RELAX

  • 5 / 5

Enjoyed the sunrise every morning! The home is clean and bright.

Going out onto the water with one of the choices of canoe or Kayak was nice.I loved the view we had of the water.

Nice quiet time.

  • Review Submitted: Jul 30, 2016
  • Date of Stay: Jul 2016
  • Lähde: VRBO, HomeAwayltä
Did you find this review helpful?
0 0
4

Great location for day trips and kayaking

  • 4 / 5

Nice cottage and the water was nice. We really appreciated having so many single and double kayaks and canoes too. We could all go out together. Lots nearby for day trips too. Ottawa is only 42 minutes away so that was nice. Christine was around a few times making sure we were good and even gave a lovely gift of a bottle of wine. We enjoyed it and our week very much. Thanks again.

  • Review Submitted: Jul 19, 2016
  • Date of Stay: Jul 2016
  • Lähde: VRBO, HomeAwayltä
Owner's Response: Fantastic I am glad you enjoyed your trip and took advantage of the kayaking. it is beautiful on the river; lots to see See you back soon;)
Did you find this review helpful?
0 0
2

Nice river location but cottage needs work

  • 2 / 5

Homeaway questionaire:

Was the listing description accurate regarding the location, layout, amenities, etc ? Location: lovely Amenities:appliances fair, looked like a new TV, good internet Layout: good. Furniture old and in bad shape, only one couch and one chair for seating in Liv rm

Was the property clean and well-maintained ? Reasonably clean. Maintenance poor, long overdue, outside and in

Did the owner provide good customer service ? Prompt replies, Christine arrived to welcome us

Would you recommend this property to your friends or relatives ? No, we are older renters who expect nice furniture, linens, dishes etc. This property would be better suited to party groups or fishermen. Lots of boats available

What activities, attractions and restaurants did you like or dislike near by ? We went to relax and did not go out

  • Review Submitted: Jul 4, 2016
  • Date of Stay: Jun 2016
  • Lähde: HomeAway
Owner's Response: I really do appreciate your input and yes there is a time for everything. We take pride in the home and attend to details. Since we really want to ensure the cottage stays affordable we invest in things on an ongoing basis. It is unfortunate that you did not have a good time. You will be happy to know that this October we have new beautiful couches in the livingroom as i think one of your main difficulties was getting up as it was a bit softer. We are also replacing the several of the beds very soon. I would have appreciated you providing me this information directly but still happy you provided feedback. It is appreciated.
Did you find this review helpful?
1 0
5

Had a wonderful time at Twin Oaks

  • 5 / 5

We booked the cottage for a family gathering to celebrate my parents' anniversary. The teenagers & 5 yr old loved the access to the water & the amazing sand pile. Beautiful view! Christine was wonderfully helpful and friendly. Her visit to check on the status on Friday was greatly appreciated. Randy stopped by as well and was very friendly and helpful. We had no issues with lack of supplies & cleanliness. Thank you both!

  • Review Submitted: Jun 19, 2016
  • Date of Stay: Jun 2016
  • Lähde: VRBO, HomeAwayltä
Owner's Response: We are so happy that you had a great time with your special occasion. Life goes so quickly that the time you take to get together give lasting memories for a lifetime. Thank you so much for your rental. Have a fantastic day.
Did you find this review helpful?
0 0

Sijainti

Lähin lentokenttä
80 kilometriä
Ottawa International Airport
Lähin Golf
15 kilometriä
Prescott golf club
Lähin juna-asema
25 kilometriä
Brockville VIA rail
Lähin moottoritie
3 Miles
401/ 416
Lähin Restaurant
4 kilometriä
Bridgeview Marina Restaurant
Lähin ranta
15 kilometriä
Prescott Ontario
Auto: välttämätön

Paljon paikallista toimintaa kesäkuukausina; Upper Canada Village, Fort Wellingston, teatteri St. Lawrence Shakespear festivaali, Upper Canada leikkimökki.

Kuvat

Hinnat & Saatavuus

Vuokrahinnat: vuokrattava loma huvila Edwardsburgh/Cardinal

Vuokra:
kiinteistöä kohden
Omistaja hyväksyy maksut rahayksikössä:
CAD
Muunna Valuutta
Ajankohta Vähimmäishinta Lisäyöt Viikonloppuyö Viikottainen vuokra Kuukausittainen vuokra * Tapahtuma
 
MAY long weekend 2017
19 toukokuuta 2017 - 22 toukokuuta 2017
2 yö(tä) minimi yöpyminen
454€
2 yötä
Alkaen
227€
Alkaen
379€
Per,Lau
 
Huomautukset: Rates are based on 8 guests; add 11€ per night, per additional guest
 
SPRING 2017
23 toukokuuta 2017 - 29 kesäkuuta 2017
2 yö(tä) minimi yöpyminen
493€
2 yötä
Alkaen
247€
Alkaen
379€
Per,Lau
907€
 
Huomautukset: Rates are based on 8 guests; add 11€ per night, per additional guest
 
CANADA DAY Weekend
30 kesäkuuta 2017 - 2 heinäkuuta 2017
2 yö(tä) minimi yöpyminen
758€
2 yötä
Alkaen
379€
 
Huomautukset: Rates are based on 8 guests; add 11€ per night, per additional guest
 
Summer 2017
3 heinäkuuta 2017 - 28 elokuuta 2017
Vaihtopäivä: Perjantai
2 yö(tä) minimi yöpyminen
454€
2 yötä
Alkaen
227€
Alkaen
341€
Per,Lau
1 362€
 
Huomautukset: Rates are based on 10 guests; add 11€ per night, per additional guest
 
FALL 2017
5 syyskuuta 2017 - 5 lokakuuta 2017
2 yö(tä) minimi yöpyminen
454€
2 yötä
Alkaen
227€
Alkaen
303€
Per,Lau
983€
 
Huomautukset: Rates are based on 8 guests; add 11€ per night, per additional guest
 
THANKSGIVING 2017
6 lokakuuta 2017 - 9 lokakuuta 2017
2 yö(tä) minimi yöpyminen
454€
2 yötä
Alkaen
227€
Alkaen
303€
Per,Lau
 
Huomautukset: Rates are based on 8 guests; add 11€ per night, per additional guest
 
Christmas 2017
22 joulukuuta 2017 - 26 joulukuuta 2017
3 yö(tä) minimi yöpyminen
681€
3 yötä
Alkaen
227€
Alkaen
303€
Per,Lau
 
Huomautukset: Rates are based on 8 guests; add 8€ per night, per additional guest
 
New Years 2018
29 joulukuuta 2017 - 1 tammikuuta 2018
2 yö(tä) minimi yöpyminen
606€
2 yötä
Alkaen
303€
 
Huomautukset: Rates are based on 8 guests; add 8€ per night, per additional guest
 
Perusmaksu
2 yö(tä) minimi yöpyminen
302€
2 yötä
Alkaen
151€
Alkaen
227€
Per,Lau
 
Huomautukset: Rates are based on 8 guests; add 11€ per night, per additional guest

Lisätietoja hinnoista

Lemmikkieläimet 67,17€
Palautuskelpoinen Etumaksu vahingoista 67,17€
Veron määrä 13,0%

When having additional guests over 8, there is an additional cost which can be negotiated depending on the size of the group.

Omistajan peruutusehdot

100 %:n hyvitys, jos peruutus on tehty vähintään 90 päivää ennen saapumispäivää.
Nähdäksesi tarkan hinnoittelun, syötä päivämäärät.
Vapaana
Varattu tai ei varattavissa

Muut loma-asuntoa