Maaseudun Casas Puente del Segura sijaitsevat erinomaisella paikalla keskellä vuorten kylässä El Gallego Elche de la Sierra (Albacete)
Vain 100 metrin päässä joen Segura, joten voit nauttia Coto Intensive kalastus- Truchero ja ravintola Rio Segura.
Meidän talot tarjoavat erinomaiset näkymät maaseudulle, käytäntö vaellusreittejä, vierailuja alueelle Sierra del Segura (monumentit, festivaalit, ...), nauttia gastronomian, pyöräily ja paljon muuta toimintaa.
Talot on suunniteltu niin, voit rentoutua ja nauttia muutaman päivän maaseudulla perheen tai ystävien kanssa. Niissä on tilava terassi, yksittäiset grilli, perinteinen sisustus, tilava olohuone, täysin varustettu keittiö ja viihtyisät huoneet. Tarjoamme monenlaisia palveluja on miellyttävä ja ikimuistoinen.
Kiitos ihana kasvillisuus puun tarjonta ei ole ongelma, ympäristöä säästäen, löydät valikoiman hyviä puuta lämpiämään kylmän lämmön piipun päivää, että kaikki talot on ensimmäinen kuormitus, voit käyttää milloin haluat.
Makuja Elche
Vain 50 mts. majapaikkaamme, olemme Restaurante Rio Segura, paikka upeat näkymät, ja poikkeuksellinen elintarvike, liha, kala, patoihin, jälkiruoat jne kaikki mitä tarvitset kun pysyt kodeissa, aamiaisesta kautta lounas ja päättyy illallisen, aina käytössämme, kuten valikko voi veloittaa niistä etukäteen, ne mielellään valmistautua.
ON gastronomia Elche:
Ruokakulttuurin Elche de la Sierra on rakennettu pohjalta tyypillistä ruokaa vuoristossa. Paikallinen tuotteiden korkea laatu ovat etulinjassa tulevan reseptejä joka tavoittaa ruokakulttuurin elcheñas, Serrano sävyt sekoitettu Levantinmerellä vaikutteita, Murcia, Andalusia ja La Mancha, jolloin kierre ominaisuus ja jäljittelemätön gastronomia tämä paikka. Kani, jänis, peltopyy ja villisika ovat osa valettu pohja ainesosia, yhdessä sieniä, ohdakkeet, kantarelleja, jne Ne ovat niin mehevä kuin alkuperäinen ruokia.
Gachasmigas, Jauhot Migas, Zanguango, Ajopringue, Gazpacho, Mojetes, Potajes o Guisao kurpitsa, ovat edullisia ja ravitsevia ruokia, jotka palvelevat iloksi ruokailijalle.
Ei ole parempaa tapaa lopettaa ateria on hyvä jälkiruoka. Elche, erikoisuus on pääsiäinen muffinsseja, jotka on valmistettu muna, leipä, hunaja, kaneli, anis ja appelsiininkuori. Tehtyään pieniä palloja saadaan sekoittamalla näiden ainesosien, paista ja sitten kokki ne veteen hunajaa, appelsiininkuori, anis ja kaneli. Tuloksena on hoitoon ei kannata jättää väliin. Myös tyypillinen rullaa San Blas, Candelarias, muffinsseja, rullaa viini ja anis, Huokausten ja esitteet